‘Apple brengt Mac(Book) met zelfgemaakte chip in 2021 uit’. Apple is van plan om volgend jaar de eerste Mac(Book) uit te brengen met een zelfgemaakte chip. Hiermee zou het bedrijf afscheid nemen van de Intel-chips die al jarenlang in Macs zitten.

‘MacBook met zelfgemaakte Apple-chip komt in 2021’

Dat meldt de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo, zo schrijft website MacRumors. Er gaan al lange tijd geruchten over dat Apple een Mac(Book) wil uitbrengen met een zelfgemaakte chip, en in de eerste helft van 2021 zou het eindelijk zover zijn. Het zou een klap zijn voor Intel, dat al jarenlang verantwoordelijk is voor de chips in de Mac(Books). iPhone herstellen Gent

Op een mogelijke release in 2021 na heeft Kuo nog weinig informatie over de eerste Mac met een door Apple ontworpen chip. Door zijn laptops en computers te voorzien van eigen hardware, kan het bedrijf van Tim Cook de samenwerking tussen hard- en software wel verder verbeteren. Dit heeft mogelijk positieve gevolgen voor de prestaties en accuduur. Voor de iPhones en iPads gebruikt Apple al jarenlang zijn eigen chips. De iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max beschikken bijvoorbeeld over de A13 Bionic-chip, die we waarschijnlijk ook gaan zien bij de aankomende iPhone SE 2. Recente MacBooks hebben Apples eigen T2-chip, die zorgt voor een extra beveiligingslaag en samenwerkt met de Touch ID-sensor op Apple-laptops.


Dure elektronica verdient een mooie bescherming tegen inbrekers

Op de bank voor het raam nog even je MacBook openklappen om snel je werk af te maken, is vaak niet zo’n goed idee. Als jij lekker naar buiten kunt kijken, kunnen potentiële dieven makkelijk naar binnen kijken.

Inbrekers nemen graag zo min mogelijk risico. Ze willen het liefst zeker weten dat er niemand thuis is, ze makkelijk en snel naar binnen en buiten kunnen én dat er wat te halen valt. Wie zich dus optimaal wil beschermen tegen deze criminelen, moet op die vlakken maatregelen nemen.

Thuis of niet?

Om ervoor te zorgen dat inbrekers denken dat je thuis bent, kun je lampen aanlaten of op timer zetten. Ook zijn er tegenwoordig verschillende namaakkaarsen die op timer werken. Laat je die branden, geeft dat een huiselijk gevoel en wek je de indruk dat er mensen thuis zijn. Belangrijk is het dan wel dat je raambekleding hebt, waardoor niemand naar binnen kan kijken. Op die manier is het voor inbrekers een gok of het huis wel leeg is en gokken doen ze liever niet.‘Als u waardevolle spullen uit het zicht opbergt, zal een inbreker minder snel geneigd zijn uw woning uit te kiezen.’

Deze tekst is afkomstig van de politie. Zorg dat inbrekers niet kunnen zien welke elektronica jij in huis hebt. Ook als je wel thuis bent, is het zaak je dure spullen uit het zicht te halen. Dus ga je aan de slag met je MacBook, je nieuwste iPhone of je draadloze gamecontroller, doe de gordijnen of andere vorm van raamdecoratie dicht. Check de website Veneta.com maar eens. Bij deze webshop kun je raamdecoratie, zoals een duo rolgordijn, op maat laten maken. Je kunt er over het algemeen goedkoper gordijnen kopen omdat ze geen fysieke winkels hebben. Je kunt zelf opmeten, of iemand laten komen. Heb je zelf gemeten en dat is toch niet helemaal goed gegaan. Dan krijg je gratis een nieuwe levering. macbook air herstellen gent

Slot op kniehoogte

Tenslotte waarschijnlijk de meest logische tip, die overigens nog lang niet door iedereen wordt opgevolgd: goed hang- en sluitwerk. Neem goedgekeurde sloten. Daarnaast raadt de politie aan om een extra slot op kniehoogte in je deur te nemen. Dit om te voorkomen dat inbrekers de deur opentrappen en jouw elektronica meenemen.

 

Partners

links kopen nederland
betaalbare website
webdesign bedrijven